VETERICYN® PLUS WOND- & HUIDZORG VLOEIBARE SPRAY EN HYDROGEL 

Beide producten dragen bij aan het herstel van de huid van uw huisdier,

Het verzacht jeuk en pijn en versnelt de wondgenezing.

 

Te gebruiken voor:

·        Het reinigen en spoelen van snijwonden, schrammen en schaafplekken

·        Het behandelen van huiduitslag, jeukende huid en abcessen

·        Het verzachten van hotspots, brandwonden en zweren

·        Het reinigen van postoperatieve plekken

·        Het behandelen, beschermen en hydrateren van wonden.

 

 

VETERICYN® PLUS WOND EN HUIDVERZORGINGS SPRAY 

 

Start het natuurlijke herstelproces met Vetericyn® Plus Wond en Huidverzorging spray. Dit 100%-natuurlijke huidverzorgingsproduct helpt bij het verwijderen van vuil, verontreinigingen en het reinigen en spoelen van de wonden. Hierdoor wordt de weg vrijgemaakt voor optimale herstelcondities. Gebruik het product om wonden te reinigen, te ontsmetten, te spoelen en te hydrateren. Daarnaast is het een uitstekende keuze voor het bevochtigen van het wondverband.

Voor een optimale huidverzorging reinig je eerst de wond met Vetericyn® Plus Wond en Huidverzorging-spray en bescherm en hydrateer je het aangedane gebied vervolgens met Vetericyn® Plus Hydrogel.

Prijs: 60 ml €9,50 / 90ml €12,50

VETERICYN® PLUS HYDROGEL

Vetericyn® Plus HydroGel is een dikkere substantie die het meest geschikt is voor gebruik op een verband of op gebieden waarbij het vereist is dat het product goed op zijn plaats blijft. Tevens biedt het een extra beschermlaag.

Voor het beschermen, hydrateren en verzachten van wonden en huidproblemen. De gel hecht zich aan het aangedane gebied om de huid te verkoelen, te beschermen en tegelijkertijd de huid schoon en vrij te houden van mogelijke infecties. De gelformule maakt het gemakkelijk om de moeilijk te bereiken plekken te verzorgen en is een uitstekende keuze voor wondverbanden.

Voor het beste resultaat het aangedane gebied eerst spoelen en reinigen met Vetericyn® Plus Wond en Huidverzorging spray.

Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied, afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn® Plus HydroGel royaal aan. Als verband vereist is, breng de gel dan royaal op het verband aan. Herhaal dit 2-4 keer per dag. Breng de gel aan tijdens iedere verbandwisseling, naspoelen is niet nodig. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen.

 

Prijs: 90 ml €14,50